Nejnovější recenze ze sekce Panenky Barbie
krasna panenka,hodne radosti
Panenka je moc krásná, dcerka je nadšená :)
Nádherný a dokonalý panáček.Jelikož je plně kloubový měli by si s ním hrát starší a rozumnější děti.
Nevýhoda je snad vysoká cena, takže je to panáček pro náročnější a asi spíš pro sběratele.
Pevný panáček, který vydrží hodně dlouho.
Nevýkoda je možná toporný postoj .Ruce by byly fajn jemně prohnuté.
- Klasická Daisy Barbie, typ těla curvy. Žádný problém, odpovídá inzerované podobě. Děcka si ji zamilují. A mohou se na ni podívat i ve filmech nebo v kraťáscích online.
U vnučky měla úspěch.
- kloubová barbie
- hezké provedení
- pěkná barevná panenka
- mění barvy na světlejší a tmavší, jen by mohly být trošku větší barevnější rozdíly (teplá/studená voda)
- dcera si ji moc oblíbila
- Vlasy
- Oblečení
- Afroameričan jako Barbie
- Obleceni
Kdo by si nepřál Barbie a nebo Kena. Objednala jsem jako první Barbie od Mattela pro neteř. Já Mattel milovala, hrála si do 11 let s nimi a stále je mám schovaný, černocha jsem nikdy neměla. Udělal velkou radost neteři se mooc líbil.
- Dcera ma radost
- Cekala jsem Barbie od Mattel, ale to co delaji ted za barbie je snad jako z Pepca, mozna je to jen tenhle doktorky set, ale tedy zlate Lol panenky…kdyby si ji dcera tak moc neprala, tak bych ji vratila…
Spokojenost, panenka je krásná !!!
Naprosto skvělá hračka .Moc pěkný nápad.Snad jen panda by mohla být trošku vycpaná,když je to méďa.
- Dcerka byla moc spokojená :).
Krásná, blikací, vřele doporučuji, malá byla naprosto spokojena a nadšená
- velmi pěkná panenka
- v pohodě
Roztomilá panenka s krásnými vlasy.
- Dĕla můj život lepšim
- Nemužu vybrat podle skutečne fotky
Celkovĕ společnost barbie nedba na kvalitu panenek pro zbĕratele, a vždycki se bojim co mi přijde.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »