Nejnovější recenze ze sekce Panenky Barbie
Barbie Nutcracker Set
Přidáno: 26. prosince 2022
(naposledy upraveno 26. prosince 2022)
Zakoupeno v 3DToys.cz
Pěkné provedení splnilo očekávání
- Krásná celokloubová panenka
- Díky kloubovým kotníkům může nosit boty na vysokém i nízkém podpatku.
Panenka Barbie Looks je moc krásná celokloubová, česatelná a převlékatelná panenka, vhodná pro sběratele a starší děti. Součástí balení je i stojánek.
- pohyblivá kolena
Vnučka je spokojená
- pohyblivá kolena
Doporučuji, vnučka je spokojená
Barbína je hezká, ale bohužel přišla v poškrábané plastové krabičce. Sbírková by měla být bez vady.
- super vlasy
- hezký obličej
- plně kloubový
Krásný Ken, super klouby, vlasy, obličej.
- kloubová
- panenka silnější postavy
Krásná Looks, plně kloubová, nádherný obličej. Jako "nevýhodu" zmiňuji její plné křivky. Ne proto, že je silnější, ale proto, že neoblékne klasické oblečky pro Barbie.
- krásná tvář
- krásné vlasy
- není kloubová
Jsem sběratelka Barbie, takže to, že není kloubová, vím, to není žádná z nových Fashionistas. Nicméně to není problém, jen to zmiňuji pro případné zájemce o kloubové panenky. Tahle má překrásný obličej a skvělé vlasy.
Super hračka pro holčičky, co mají ráda panenky a zvířátka zároveň.
- Na Mall.cz herní set za dobrou cenu
Herní set "chůva na hřišti vypadá moc hezky. Je to dárek pro vnučku na Vánoce, tak doufám, že se jí bude líbit.
Moderní panenka asijatka s krátkým účesem a půvabnou tváří.KLoubové tělo.Je moc pěkná.
Spokojenost
- Pěkné zpracování
- Tlačítko pro blikání ocasu jde hůře zmáčknout
Kvalitní zboží za velmi dobrou cenu.
Pro vnučku k Vánocům.
- rychlost dodaní
- panenka je moc hezká, tak se snad bude líbit i té, pro kterou je určená jako vánoční dárek
S panenkami si jako důchodce nehraji a nejsem schopen posoudit produkt.
Krásná barbie, má konečně ženské tvary.Krásné dlouhé vlasy a moderní oblečení,je to dárek k Vánocům, věřím, že se bude líbit.
Panenka Ken,se mi líbí,zaujala mě jak cena tak že má moderní účes ,je to dárek na vánoce, určitě udělá radost.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »